|
KOTÁNYI STEAK PÁC FŰSZERKEVERÉK 30g
|
|
|
Egységár: 10367 Ft / kg Pácmester tippje: Pároláshoz soha ne használjon sót, mert az megkeményíti a húst. Legalább 1 éjszakát érlelje és mindig adjon hozzá savas ízesítőt is (vörösbor, ecet, citromlé, mustár), mely segíti az ízek kiteljesedését.
|
|
Steak Kotányi módra (4-6 fő részére)
Bevásárlólista: 1,5 kg marhahús egyben vagy szeletelve, 1 csomag Kotányi Steakpác fűszerkeverék, olaj, mustár.
Elkészítés:
1. Keverjük ki a fűszerkeveréket 3 dl olajjal és 2 evőkanál mustárral.
2. Az előkészített húst tegyük a pácba, úgy, hogy teljesen ellepje. Fedjük le és hűtőben tároljuk legalább 1 éjszakát, de ha lehetőség van rá 2-3 napig is érlelhetjük az ízeket.
3. Sütés előtt sózzuk meg a húst, majd süssük ki serpenyőben, sütőben
vagy grillsütőn.
4. Köretként rizst vagy petrezselymes burgonyát adjunk hozzá.
|
|
Egységár: 155000 Ft / kg A vaníliarúd egy Mexikóban honos orchideafajta hüvelye. A rendkívül aromás ízű eredeti bourbon vanília fenségessé varázsolja a süteményeket, például a vaníliás teasüteményt, a pudingot, a kompótot, valamint a rizspudingot és a likőröket.
|
|
|
Egységár: 28700 Ft / kg A lestyán egy vastag szárú és sárga virágú növény, amely akár 2 m magasra is megnő. Ételeink ízesítéséhez a leveleit használjuk.
|
|
|
Egységár: 4348 Ft / kg Állagának köszönhetően könnyen oldódik levesekben, pörköltekben és szószokban. Próbálja ki sülthúsok szaftjához, pörköltek, zöldséges ételek és szószok ízesítéséhez.
|
|
|
Bar-Por-Trans Kft.
E-mail: info@webbevasarlas.hu
Fax: 06-46/509-673 |
Most már az oldalunkon is fizethet bankkártyával ! 2014.08.12. 08:52:53 Fizessen bankkártyával közvetlen a megrendelés után!
--- Regisztráljon,mert megéri ! 2014.02.11. 11:58:39 Érdemes honlapunkon regisztrálnia vásárlás előtt,mert számos kedvezmény elérhető regisztrált vásárlóink részére.
Vásárlások után kedvezmény,illetve beváltható kedvezmény kupon érkezik e-mail címére.
--- Megnyitottunk ! 2014.02.11. 11:55:24 A mai nappal megnyitottuk webáruházunkat.Több ezer termék közül válogathatnak.
|
|
|