|
FELVÁGOTTAK |
|
| oldal/9 |
| |
|
|
Egységár: 7550 Ft / kg A Feketeerdei sonka fenyőfán füstölt, hagyományosan érlelt, szárított nyers sonkaféleség
|
|
|
Egységár: 5588 Ft / kg Kezdje a napot egy kellemes ízzel az Abraham reggeli sonka ezt nyújtja. Hagyományos eljárással készül,levegőn érlelt vagy enyhén füstölt, igazán élvezetes termék.
|
|
|
Egységár: 5590 Ft / kg Igazi magyar ízvilágú, erős fűszerezésű szalámi, mellyel a szendvicsek is ízletesebbek.Az Árpád szalámi sikere a fűszerekben és a hús minőségében rejlik!
|
|
|
Egységár: 5580 Ft / kg Kiváló minőségű alapanyagokból készített hagyományos ízvilágú termék. Az Árpád szalámi sikere a fűszerekben és a hús minőségében rejlik!
|
|
|
Egységár: 5580 Ft / kg Egyedi megjelenését a különleges sajtos bevonatnak köszönheti, ami feldobja a már megszokott külsőt és ízt egyaránt. Harmonikus ízvilágát ajánljuk a hagyományos szalámit kedvelőknek is.
|
|
|
Egységár: 4475 Ft / kg Sovány főtt sonka, mely finoman főzött, lágy és lédús termék. A prémium kategóriás termék kevesebb mint 4% zsírt tartalmaz
|
|
|
Egységár: 4875 Ft / kg A sertéshúsból készült light párizsihoz hozzáadtunk egy kis paprikát, így a koriander és kardamom mellett ezzel a harmadik ízzel tettük emlékezetessé termékünket.
|
|
|
Egységár: 2653 Ft / kg Marhahús legjavából készült termékünk klasszikus íz a párizsi kedvelőinek.Magas hústartalom, ízletes fűszerezés, az egyik legkedveltebb termékünk.
|
|
| |
|
|
oldal / 9 |
|
| Áraink az Áfá-t tartalmazzák. |
|
Bar-Por-Trans Kft.
E-mail: info@webbevasarlas.hu
Fax: 06-46/509-673 |
Most már az oldalunkon is fizethet bankkártyával ! 2014.08.12. 08:52:53 Fizessen bankkártyával közvetlen a megrendelés után!
--- Regisztráljon,mert megéri ! 2014.02.11. 11:58:39 Érdemes honlapunkon regisztrálnia vásárlás előtt,mert számos kedvezmény elérhető regisztrált vásárlóink részére.
Vásárlások után kedvezmény,illetve beváltható kedvezmény kupon érkezik e-mail címére.
--- Megnyitottunk ! 2014.02.11. 11:55:24 A mai nappal megnyitottuk webáruházunkat.Több ezer termék közül válogathatnak.
|
|
|