4 személyre:
30 dkg tisztított garnélarák
20 dkg zöldség (póréhagyma, paprika, cukorborsó)
2 evőkanál napraforgóolaj
4 cl fehérbor
fél liter creme fraiche (tejszínes tejföl)
só és bors
1 csomag KOTÁNYI Currypor fűszerkeverék
Toni Mörwald receptje:
1. A zöldségeket megmossuk, majd feldaraboljuk.
2. Egy serpenyőben napraforgóolajat forrósítunk, majd mindkét oldalukon megsütjük benne a garnélákat.
3. Sóval, borssal és 1 evőkanál KOTÁNYI Currypor fűszerkeverékkel ízesítjük. Kivesszük a garnélákat a serpenyőből, a fehérbort pedig elkeverjük a szaftban.
4. Hozzáadjuk a creme fraiche-t és a zöldségeket, majd lassú tűzön főzzük. Ha kész, hozzákeverjük a rákokat.