A Csokoládé habkönnyű ízélményét a Kis csokidarabkák teszik igazi élvezetté Gasztronómiai. A Francia eredetű Desszert különlegességét habkönnyű állaga éS simogatóan lágy ize adja.
Hozzávalók:
1 tasak Mousse Csokoládés habkrém, 250 ml hűtőben lehűtött Hideg Tej
4 adag elkészítéséhez elegendő
Elkészítés:
1. A 250 ml-es Hideg tejet tégia Magas Falu keverőedénybe öntjük
2. Hozzáadjuk a tasak tartalmát éS Kézi mixerrel először alacsony, Majd Magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 3 perc) keverjük
3. AZ elkészített desszertet üvegpoharakba vagy tálkába öntjük éS legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tipp:
A Mousse csokoládés habkrémet önmagában vagy Friss gyümölccsel is tálalhatja.
A Mousse csokoládés habkrém MEG finomabb Lesz, ha 200 ml Tej éS 100 ml tejszín hozzáadásával készítjük el.